½ papryka czerwona
2 małe ogórki konserwowe
1 cebula
1 garść kiełki rzodkiewki
2 łyżki majonez
1 łyżka śmietana 18%
Sól, pieprz świeżo mielony
Paprykę, ogórki i cebulę pokroić w drobną kostkę. Dodać
pokrojoną makrelę i kiełki rzodkiewki. Majonez połączyć z gęstą śmietaną i
całość wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.
Zrobię na jutro, pysznie:-)
OdpowiedzUsuńAle smakowicie wygląda, ja też przymierzam się do robienia pasty ;)
OdpowiedzUsuńpycha! jestem miłośniczką wszelkich past:)
OdpowiedzUsuńwygląda obłędnie!
OdpowiedzUsuńPozdrawiam i zapraszam do siebie!
uwielbiam pasty rybne, to jedna z niewielu rzeczy, które w kuchni przygotowuje mój mąż ! Twoja wygląda pysznie :)
OdpowiedzUsuńSmacznie i prosto! :)
OdpowiedzUsuń