Watermelon
dessert.
1/2 arbuz żółty
250 g winogron
ciemnych
Sos.
50 ml winiaku
3 łyżki aceto balsamico krem
1 łyżeczka cukru
Z arbuzów
wydrążyć kulki.
Łupinę arbuza
wyciąć ozdobnie. Napełnić ją kulkami arbuza czerwonego i żółtego oraz
winogronami.
Składniki sosu
wymieszać i polać nim deser. Schłodzić. Przed podaniem wymieszać. Posypać
świeżą miętą.
pycha!! wygląda obłędnie, a porcyjka prawie dla mnie:)
OdpowiedzUsuńtaki deser zachwyci każdego:) piękny!
OdpowiedzUsuńWygląda pięknie, fajne równiutkie kuleczki ci wyszły!
OdpowiedzUsuńWspaniała letnia radość:) Pozdrawiam
OdpowiedzUsuńNo cały Ty - perfekcja w wykonaniu i smaku :-)
OdpowiedzUsuńproste a jak świetnie się prezentuje:)
OdpowiedzUsuńWygląda przepięknie, aż szkoda jeść :-)
OdpowiedzUsuńwidać że to robiła wprawiona ręka, takie miseczki to ja bym codziennie chciała
OdpowiedzUsuń