.

poniedziałek, 9 stycznia 2012

Surówka z selera naciowego.

1 szt. selera naciowego
3-4 ząbki czosnku lub więcej
4-5 łyżek majonezu

Łodygi selera pokroić, dodać zmiażdżony czosnek i wymieszać z majonezem.
Ta ekspresowa surówka jest wspaniałym dodatkiem do mięsa i wędlin. Wybornie smakuje z razowym pieczywem.

4 komentarze:

  1. Seler naciowy to moje ulubione zielone warzywo. Świetny dodatek do obiadu!

    OdpowiedzUsuń
  2. Też lubię seler naciowy i teraz mam nowy przepis,a jest ekspresowy:)

    OdpowiedzUsuń
  3. ciekawy, tylko trochę czosnkowy, ale

    OdpowiedzUsuń
  4. znakomita sałatka do obiadu :)

    http://wszystkoogotowaniuks.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń