Zucchini with tomatoes and goat cheese.
Składniki.
10 pomidorków koktajlowych
3 łyżki ser kozi
Przyprawa do dań Kucharek
pieprz
zioła prowansalskie
tymianek
oliwa z oliwek
1 łyżeczka zielone pesto
Wykonanie.
Cukinię pokroić a'la julienne. Przesmażyć krótko na oliwie z oliwek, dodać przyprawę do dań
Kucharek i zioła prowansalskie, wymieszać i ułożyć w obręczy.
Przekrojone pomidorki koktajlowe, posolić, posypać
tymiankiem , pieprzem i również krótko przesmażyć na patelni.
Zielone pesto wymieszać z odrobiną oliwy z oliwek i
rozlać z łyżeczki na talerz. Rozłożyć
pomidorki i kozi ser. Podać z tostem.
świetne połączenie:)
OdpowiedzUsuńBella presentazione e chi sa quanto buono !!! :)
OdpowiedzUsuń