listki mięty
Truskawki zmiksować z 3 łyżkami cukru.
Śmietanę ubić z 1 łyżką cukru.
Mus i śmietanę nałożyć do pucharków.
Udekorować miętą. Zawieruszona nutka mięty dodaje wspaniałego smaku.
Truskawki zmiksować z 3 łyżkami cukru.
Śmietanę ubić z 1 łyżką cukru.
Mus i śmietanę nałożyć do pucharków.
Udekorować miętą. Zawieruszona nutka mięty dodaje wspaniałego smaku.
Mus właśnie zrobiłam, więc lecę po śmietanę do sklepu i zrobię taki deser! nie mam mięty, będzie bazylia dla koloru. :D
OdpowiedzUsuńPozdrawiam
Monika z
www.bentopopolsku.blogspot.com
www.efektnimbu.blogspot.com
proste, a efekt pyszny i efektowny! :)
OdpowiedzUsuń